En snert af liga

Knap 1100 tilskuere var vidne til en kamp i ligaklasse.

De små 1100 tilskuere skabte en fantastisk kulisse da Lemvig-Thyborøn blev nedkæmpet med en ret sikker sejr, i en kamp hvor TM Tønder aldrig var bagud. Hallen var demed godt fyldt og helvede i syd levede flot op til sit navn. Der blev lagt et flot tryk på Lemvig og på dommerne.

Lemvig spillede bestemt ikke nogen dårlig kamp. de stod fantastisk i forsvaret, men deres keepere havde ikke deres bedste dag. De kom bagud 6-1 og det kom de sig aldrig helt over. TMT var simpelthen for gode til at smide den føring. Tilmed fik de aldrig lukket ned for vores stregspil.

TM Tønder, topkoncentreret, stærke i returløbet, skarpe fra stregen og fra højrefløjen og Stoklund stærkt spillende. Så er vi svære at slå og fik vi sagt at Emil Tellerup var helt fantastisk bag et stærkt forsvar, styret af stregkæmperne Jimmi og Martin.

Og så dommerne, ja dem var red support ikke helt tilfredse med under kampen, men de havde jo bare lagt ligalinien og det var faktisk rigtigt godt i sådan en topkamp. Lemvig havde fordelen af deres ligaerfaring og gik lige til stregen i forsvaret, måske lidt over, men det skal vi til at vænne os til.

Så på alle områder, så lugtede det af liga i Tønderhal 2 i søndags. Og så skulle jeg lige hilse fra dommerne og sige at de altid glæder sig, når de får tildelt en kamp i Tønder, og når man tænker lidt over det, dagen derpå, så dømte de altså fint.

Det var en fed kamp, der blev fightet, der blev gået til stålet, folk kastede sig over boldene. Alt det der får tilskuerne i Tønder op og køre, og får dem til at komme igen på fredag kl. 19:30 når TMS Ringsted står på menuen.