Tønderhal 2 når den er bedst

TM Tønder så sig ikke tilbage og vandt helt fortjent over TMS Ringsted.

Det lugter lidt af liga, vi ligger nummer 1, hvem var det der vandt i dag, Øster Højst Øster Højst. Jo der blev festet igennem i det røde hjørne efter endnu en flot skalp var taget.

Foran 1200 tilskuere (sæsonrekord) viste vore drenge coolness og tog begge point med en 28-25 sejr. Måske havde TMT lidt mere at kæmpe for, da der jo stod en middag på Højst Kro på spil. :-)

Et hjemmepublikum som det vi har i Tønder, ses ikke andre steder i Danmark. På grund af at hallen er som den er, er der så intenst at det måske er den vildeste hal i Europa. Det skal vi bevare, også hvis hallen skal bygges lidt om.

At Tønder så samtidig med at vi har den fedeste hjemmebane, også har det fedeste hold at bakke op, gør det bare dobbelt så godt, og tro os, det har aldrig været nemmere at fylde busserne til udekampene, og vi vil også dukke talstærkt op i Ajax København.

Kæmpe, kæmpe stor ros til Claus og Lasse herfra. I gør det sindsygt godt. Holdet var igen klar fra start og bredden bliver brugt fremragende. Nogen gange kan man undre sig over jeres beslutninger, men når kampene er færdige giver det mening. Ingen klager herfra.

Tønders publikum bliver bedre og bedre. Der blev flot lagt pres på dommere og modstandere, hele vejen rundt. Det var stærkt Tønder, bliv ved med det.

På billedet scorer Storm et flot mål fra spidt vinkel.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk