Presset vokser på TM Tønder

TM Tønder er det jagtede hold og nu begynder de at mærke presset.

Før sæsonstart ville vi have været rigelig tilfredse med en plads i top 3, men som sæsonen har udartet sig har forventningerne ligeledes ændret sig til at kun 1.pladsen er god nok. Det var især fordi vi før Randerskampen havde muligheden for at komme foran med 7 point og dermed lukke kampen om 1.pladsen,

Og når vi taler om Randers, så må i have mig meget undskyldt, men de vinder ikke resten af deres kampe. Jeg nægter at tro at de spiller 21 kampe i træk uden nederlag (41 point i 21 kampe). Det sker ikke, så gode er Randers heller ikke.

I dag gælder det så Ajax på udebane. Deres situation minder om dengang TM Tønder rykkede ned. Da alvoren først gik op for TMT, tabte de kun 1 af de sidste 7 kampe. da var løbet dog kørt. Så mange sejre behøver Ajax dog ikke, men Ajax har, ligesom TMT dengang, nogle store profiler der kan vinde kampe.

Med odds 4,40 for Ajax sejr og 1,30 for TMT sejr er bookmakerne heller ikke helt sikre på TMT sejr, omend vi ses som klare favoritter og det er da også det stillingen viser. Presset er heller ikke kæmpestort endnu og TMT Red Support støtter med 20 mand, så mon ikke drengene klarer opgaven i dag.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk