Tilfældigt nederlag

TM Tønder var 1mm fra at vinde 24-23 over TSØ men tabte i stedet med samme cifre.

Oliver Eggert sidste afslutning skulle bare have siddet den ene milimeter længere til højre, så var TMT kommet foran og kunne have gået ned i forsvaret og få tiden til at løbe ud ved at lave nogle frikast. nu kom man i en situation, hvor man gerne ville erobre bolden og det gav TSØ målet til sidst. Sådan kan en enkelt milimeter være afgørende for om man får 2 eller 0 point.

TM Tønder var klart det bedste hold, men løb desværre tør for ideer, angrebsmæssigt, og det eneste der ikke må ske mod TSØ er at kampen bliver helt tæt til sidst, for der har de nogle rutinerede herrer i bagkæden, der ved hvad det drejer sig om. 

På fredag spiller TSØ hjemmekamp mod TMS og vinder de den er de kun 1 point fra 3.pladsen og herefter skal TSØ til Randers. Mon ikke vi i så fald ser et rutineret TSØ lugte så meget blod at de også slår Randers. Det er bestemt ikke utænkeligt.

Sker det ikke, jamen så står vort hold i en situation at vi stadig selv kan afgøre tingene. Vi mangler at møde tabellens nummer 8, 9 og 11 på hjemmebane og nummer 9, 10 og 14 på udebane. Umiddelbart ikke noget skræmmende program, men omvendt alle nogen der skal ud og slås om eksistensen, og hold der har en anden tilgang til forsvarsspil.

TM Tønder skal nu bevise at de har det der skal til for at rykke op i ligaen. De skal bevise over for sig selv at de kan stå for presset og vinde over holdene fra den nederste halvdel af tabellen. Kan de det så rykker holdet op i ligaen.

Naturligvis hjælper Red Support, som altid og vi har allerede over 20 tilmeldinger til HØJ-turen.