Første målsætning nået

TMT Red Support i Ølstykke.

TM Tønder var et af syv hold der ville ende i top 3 i denne sæson.

Nu kunne der jo ikke blive plads til alle 7, men med sejren over HØJ har TM Tønder som det første hold sikret sig en top 3 placering. Red Support er ikke i tvivl om hvad holdets nye målsætning hedder. Vi går efter at vinde de sidste 5 kampe (en kamp af gangen), og dermed bevare den nuværende plads i rækken.

Tilbage til Ølstykke, så var undertegnede med på morgenbussen, og havde en fantastisk dag med nogle fantastiske TMT supportere. Når man er sammen med dejlige mennesker og krydrer dagen med en storsejr til yndlingene, så bliver det ikke meget bedre.

Og storsejr blev det til. TMT drengene viste overlegenhed, overskud, suverænitet og forsvarsspil i ligaklasse. At der blev lavet et par tekniske fejl i angrebet er vi ligeglade med. Faktisk talte vi efter 25 minutter om at HØJ næppe ville komme på 15 mål, og det holdt jo fint stik, da de røde jo vandt 24-13.

Nu skal holdet møde Vesthimmerland i Tønderhallen på søndag og hvis Emil og hans røde mur holder stilen, er der ikke noget at være bekymret over. Vi er stolte, vi er fra Tønder af.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk