En djævelsk tur til Helsinge

TM Tønder havde brug for alt hjælp i Helsinge og fik hjælp fra uventet kant.

TMT Red Support havde en fornemmelse af at det kunne blive en tæt kamp, og hvad gør man så? Jo, man allierer sig med Djævlen ham selv. Således blev den gamle Djævel fra Helvede i syd lokket med til djævleøen en halvkold mandag aften, og det skulle vise sig at være en god ide.

Udturen var lidt mere stille end normalt. Folk var små nervøse, for 4 mål er ikke meget i håndbold. Der blev tippet på slutresultatet og der var ingen tvivl. De fleste troede på en lille sejr til hjemmeholdet eller uafgjort, men på et fint resultat for TMT. Sådan endte det også, men ingen tippede en så målfattig kamp.

Tilbage i hallen, hvor de mange tilskuere i begge lejre skabte en fantastisk kulisse. Med få minutter igen, så det rigtigt godt ud, og da TMT så 20 sekunder før tid var top presset, ja så dukkede djævlen op i fuld figur. Det var selvfølgelig noget der rystede NH så meget at de dummede sig til sidst.

Da Kristian Stoklund så scorede det afgørende mål på straffe, viste vores gamle djævel en uhyggelig god form. Han løb og løb rundt i ring i Helsingehallen, så jo han har bestemt selvtrænet i sit lange fravær.

Havde vi en god tur hjem? Ja det havde vi, og nogle af os kom først hjem da solen stod op, eller der omkring, men det er ligegyldigt, TMT ER I LIGAEN.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk