Udfordringer venter Red Support

Masser af midtugekampe venter forude for TM Tønder og TMT Red Support.

Der er intet vi hellere ville, end at sende en stor bus afsted med vilde supportere til alle udekampene i næste sæson, men det bliver nok ikke så lige til som så.

I den forgangne sæson var vi over 15 mand afsted til næsten alle kampe. Holdet vadede i succes og folk i og omkring Tønder ville bare gerne være en del af det. Så trods lange ture var vi mange der fulgte med, men kampene blev jo også spillet i weekenderne.

Et kig på SønderjyskE's kampprogram i dette års grundspil afslører at kun 8 af 26 kampe blev afviklet i weekenderne og det var ikke fordi SE var meget på TV, men det er bare konsekvenserne når man spiller i ligaen og møder hold der spiller Europæisk osv. 6 af disse 8 kampe var hjemmekampe, så 11 af 13 udekampe blev spillet mellem mandag og torsdag.

Det positive er så at vi ikke skal køre så langt til udekampene og vi appelere da også til at vore medlemmer bakker holdet op, så vi kan komme minimum 15 mand afsted til alle kampene i sæsonen 2016/2017. Det betyder så meget for vort unge hold at vi er der.

Til sidst vil vi benytte lejligheden til at takke holdet for mange fantastiske kampe, i er simpelthen for fede og har givet os mange gode oplevelser. Også en stor tak til de mange medlemmer der har været med på udebaneturene og gjort disse til uforglemmelige oplevelser.

Af hjertet tak!

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk