Status over en forrygende sæson

Jubelsæsonen 2015/2016 er slut og vi gør status over klubbens bedste sæson nogensinde.

Det har været en fantastisk sæson for TMT Red Support. Busser og biler har været fyldt til bristepunktet, når vi har været til udekampe. Ikke siden de første 2 sæsoner, efter vi igen blev til TM Tønder, har så mange deltaget på turene, og det skyldes først og fremmest en gruppe spillere der har leveret varen.

Kun 2 udekampe blev tabt, mens resten blev vundet. Holdet slog ikke op i banen, når de var kommet foran, men fortsatte bare derudaf mod nye målsætninger. Det er lige præcis det, der får Red Support til gang på gang at tage ud og bakke op. På hjemmebane blev der kun smidt 3 point. Det var desværre et for mange og de 3 point blev smidt mod dårlige hold.

Det betød så til gengæld at vi fik 2 totalt fede kampe mod et ligahold. To kampe mod Nordsjælland der vil gå over i historien, ikke bare i Tønder, men i hele Danmark. TM Tønder og Red Support blev også ekponeret helt fantastisk af medierne omkring disse 2 kampe, så set i baglyset har 2.pladsen givet meget mere end hvis vi havde taget den direkte oprykning.

På det sportslige plan, så vandt holdet 12 kampe i streg. Udesejren over Lemvig, hvor vi var langt bagud ved pausen, og storsejren i Odder, står printet i hukommelsen. Det samme gør den sikre sejr i Maribo, sejren i Hellerup, hvor HIK kun scorede 10 mål og 30-16 sejren mod hidtil ubesejrede HØJ. Generelt leverede holdet bare så mange gode oplevelser.

Nu ser vi frem mod en forhåbentlig god sæson i ligaen. Det skal nok give en røvfuld eller 2, men vi tror på holdet, de har liga potientale og kan sagtens slutte i midten af rækken. Det er det vi, TMT Red support tror på fordi, de her drenge er bare så seje.