Ærgerligt at tabe til et dårligt hold

Simon K fandt hullerne i TMT's forsvar, men hvor var det ærgerligt at tabe til en svag modstander.

Skansen er en rigtig fin hjemmebane, men det smittede ikke af på hjemmeholdets spillere. SønderjyskE kom ikke med noget overraskende. Der blev kæmpet og fightet af et godt hjerte, ja der blev taget fat, men de lyseblå spillede ikke som et hold der kommer i slutspillet i år.

Anders Petersen har 13 redninger, så det var heller ikke det der var problemet, nej problemet ligger nok mest ved os selv. Angrebspillet var ikke godt nok, måske fordi modstanderne har fundet ud af hvordan de skal spille mod os.

Men vi skal se fremad, for på søndag venter en super vigtig hjemmekamp mod Skanderborg. Så vigtig at en sejr formentlig vil betyde at vi holder Randers bag os resten af sæsonen, og det er jo egenligt det der er sæsonmålet.

I bussen på vej hjem fra Sønderborg var holdningen generelt, at der mangler forstærkninger til holdet. En rutineret bagspiller der kan hugge den ind udefra var det største ønske. Den type spiller er en mangelvare i vores trup. Desuden mangler vi flere af de nemme mål og her skal der måske også invisteres.

I første omgang gælder det dog firepointskampen mod Skanderborg på søndag.