TM Tønder har et af ligaens bedste forsvar

TM Tønder har et af ligaens bedste forsvar

Spillede HC Midtjylland en dårlig kamp, eller var TM Tønder bare et bedre hold? Det er det store spørgsmål som vi gerne vil prøve at besvare. Umiddelbart så det da ud til at de 2 stærke norske skytter hos HCM ikke lige havde dagen, men vores påstand er at det var fordi de ikke fik lov af TM Tønders stærke forsvar. TM Tønder var bare et bedre hold.

De få gange Esben Lie fik plads så man bestemt ikke nogen form for manglende motivation, men kigger man på stillingen ser man at TM Tønder ikke lukker flere mål ind, end de etablerede ligahold. Det skyldes naturligvis at Emil Tellerup har vist høj klasse i de seneste kampe, men også forsvaret står rigtigt stærkt, hele vejen rundt. Da Mads Thomsen var syg, gik Oliver Eggert ind og udførte opgaven med bravour. Også Jimmi Elmgaard og Martin Kærgaard er bomstærke treere, så vi er rigtig godt besat.

Rent taktisk var vi også smartere. Da Claus Lyngsøe gik frem i 5-1 forsvar blev HC Midtjyllands angrebspil slået helt i stykker. Mathias Jørgensen gjorde det fremragende som fremskudt og HCM var alt for længe om at reagere på det, så her var vi også på forkant. Angrebsmæssigt var Oliver Eggert og Martin Kærgaard fantastiske i starten af kampen, mens Ulrik Eggert var kampafgørende til sidst.

Så vores påstand er at vore modstandere er præcis så gode som vi giver dem lov til.

TMT Red Support kommer desværre ikke med til Mors og har derfor sat alt ind på at lave en attraktiv tur til Skjern. Mere om den tur følger snarest.