Lige ved og næsten i Århus

TM Tønder var meget tæt på at sende Århus i knæ igen.

En skidt start bragte Århus på 3-0, TMT udlignede og Århus bragte sig igen i front med et par stykker. TMT holdt godt med og via 7-7 blev det 12-10 med 9 minutter til pause. Jimmi Elmgaard var ikke med, grundet sygdom og Martin Kærgaard måtte gå skadet ud efter et kvarter. 12-10 blev til 15-10 på få minutter og Martin Kærgaard kom tilbage på banen, blot for at se at Oliver Eggert blev skadet og måtte humpe ud, med en fodskade. Ved pausen stod der 17-12.

TM Tønder kom bragende ind til 2.halvleg, nu med en stærk Christian Trans i målet. Efter 1,51 minutter var stillingen 17-15. Martin Kærgaard scorede hver gang bolden kom ind til ham og Århus var rystet og lavede masser af fejl. 21-21 efter 43 minutter. TM Tønder kom også foran 24-23, men nu sad Henrik Storm også udenfor med en forstrækning i lysken.

TM Tønder løb tør for resourcer og satsede også lidt til sidst. det betød at nederlaget blev lidt større end nødvendigt. TM Tønder var Århus et ligeværdigt hold i dag, men manglede altså resourcer i bagkæden og det kostede desværre sejren, for den var inden for rækkevidde. Nogle afbrændere på vigtige tidspunkter var også dyrt i dag.

Kampens spiller var uden tvivl Martin Kærgaard.