Topholdet gæster Tønder

TM Tønder skal blandt andet op mod ligaens bedste håndboldspiller.

Der er fire hold der overstråler alle andre i den danske liga. Skjern og Holstebro, som vi allerede har tabt til 2 gange, de danske mestre, BSV og så er der holdet der pt. indtager 1.pladsen, Ålborg Håndbold.

Sidstnævnte kommer til Tønder fredag aften, lillejuleaften, og der skal ikke være nogen tvivl om vi står over for en fantastisk svær opgave. Topholdet har vundet 13 af 16 kampe og kun tabt til Skjern, TTH og lidt overraskende til Ribe-Esbjerg.

På banen har Ålborg ligaens bedste håndboldspiller, Sander Sagosen, der gør en kæmpe forskel for holdet, men også spillere som Martin Larsen og Buster Juul er værd at nævne. Patrick Wiesmach løber kontraerne og det går rigtigt stærkt, og så er han træfsikker.

Har TM Tønder så noget at komme efter kunne man spørge, og selvfølgelig har de det. Motivationen kan godt blive et problem for gæsterne. Lillejuleaften langt hjemmefra, er nok ikke det mest motiverende for for Ålborgspillerne, hvis koner og kærester, samt evtuelle børn hygger sig derhjemme med æbleskiver og glögg.

Det gælder derfor om for TM Tønders spillere at smide tøjlerne og spille deres chance. Spille tålmodigt i det etablerede angrebsspil og stå godt i forsvaret, samt løbe alle contraerne. Desuden skal Teller og Trans ramme topniveau. Så må vi se hvad der står på tavlen når de 60 minutter er spillet.

Ålborg Håndbold har 30 medlevende fans med til Tønder, så bliver der gang i den i begge ender af hallen. det er vigtigt at vi alle står sammen og kommer ned i hallen, lillejuleaften eller ej og bakker vort hold op. Sammen er vi stærke, men kun hvis vi alle dukker op.

Kampen spilles i 'Helvede i Syd' fredag klokken 18:30