TM Tønder havde chancen

TM Tønder havde virkelig chancen for at slå Ålborg i dag, men brændte for meget.

Lad os bare starte med det sure opstød. Dommerparet Martin Gjedding og Mads Hansen er et fremragende dommerpar, men i dag fik Simon Hald alt for lang snor. Han kastede rundt med vore stregspillere. 3 gange en løftet pegefinger og en advarsel blev det til til trods for tacklinger på halsen og andre grove ting. I den anden ende kastede han sig bagud, så det så ud som han blev revet ned. Hvis dommerne genser kampen på video vil de nok ærgre sig.

Når det så er sagt, så leverede drengene fra TMT en fremragende kamp. En kamp der var tæt i 50 minutter og havde vi bare ikke brændt alle de 100 procent chancer. Vi gjorde Ålborgs målmand langt bedre end han faktisk er, og det var en skam. De fleste brændte chancer kom på tidspunkter hvor vi var Ålborg overlegne og kunne have trukket fra.

Alt i alt gjorde drengene det nu helt fantastisk og kan vi bare ramme samme niveau mod midt og bundholdene, så skal vi nok overleve denne sæson og forblive i ligaen. Kampen sluttede 22-28 (11-11). Bedste spillere for TMT var Christian Trans og Kristian Stoklund.