Sportchef Rene Hamann Boeriths venter på budgettet for næste år, så han kan komme igang med at skrive kontrakter.

Rune Schrøder forlængede kort før jul med 2 år, og det var Boeriths første signing som sportchef for TM Tønder. Nu har klubben jo aftaler med de fleste af de nuværende spillere for næste sæson også, kun Martin Kærgaard, Kristian Stoklund og Niclas Thyssen har kontraktudløb. Desuden har 3-4 spillere en klausul om at kunne komme ud af aftalen, indtil 1.marts.

Rene kom til som sportchef i 11.time, og er nu ved at have det store overblik. Han håber at han som minimum får samme budget som i denne sæson, og gerne en del mere. Han håber at han ved mere efter et bestyrelsesmøde i næste uge. Målet er en trup på 20-21 spillere, og gerne flere af klubbens egne talenter.

Nikolaj Enderleit der lige nu er med U-21 landsholdet er en ombejlet herre, og rygtes til Ribe-Esbjerg. Hertil siger Rene til Der Nordschleswiger: - Nikolaj har spillet godt for os, og så er det klart at andre klubber viser interesse for ham. Vi er også i dialog med ham, men han ville gerne vente med at forhandle til efter landsholdsamlingen.     
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk