Kristian Stoklund Larsen fortsætter gerne i Tønder, men helst i ligaen.

TM Tønder er et af 3 hold, der lige nu kæmper om at undgå den direkte nedrykning. Lykkes det må holdet nok en tur i nedrykningspil, formenligt mod Skive eller TMS Ringsted. Derfor er det svært, lige nu for både sportchefen og de spillere der gerne vil fortsætte med at spille i ligaen, med at få aftalerne for næste sæson på plads.

En af dem er Kristian Stoklund Larsen, der scorede på det afgørende straffekast da TM Tønder rykkede op i ligaen, og han vil rigtig gerne blive i ligaen, og det må rigtigt gerne være som TM Tønder spiller, for han har det godt i Tønder. Som han siger til Der Nordschleswiger:

– Jeg føler mig fantastisk godt tilpas i Tønder. Truppen har et fantastisk sammenhold og jeg er glad for trænerne i klubben. Jeg har en stor rolle på holdet og får masser af spilletid, og holdet har været inde i en fantastisk udvikling. Jeg har dog også fået blod på tanden for at fortsætte i ligaen.

Kristian Stoklund der har scoret 99 gange i indeværende sæson og ligger nummer 2 på topscorelisten, og som i øvrigt har vist sig som en stærk straffekastskytte (43 mål på 54 forsøg), er dog også klar over at klubben skal have svar inden for overkommelig tid. Han har dog også andre tilbud på hånden:

– Ja naturligvis er jeg blevet kontaktet af andre klubber, det bliver man jo når man præsterer. Jeg har besluttet at tage det lidt med ro og min førsteprioritet er TMT.

- Jeg håber på at blive enige med TMT og beslutningen bliver nok taget sidst i Februar, siger han til avisen.