TM Tønder meddelte i november, som et lyn fra en klar himmel, at der manglede halvanden million.

Sportsligt gik det rigtigt godt for TM Tønders nyoprykkede ligahold, og generelt lignede det en succeshistorie her i grænsebyen, da klubbens nye direktør, Alex Petersen lod bomben sprænge. - Vi mangler halvanden million for at kunne gøre sæsonen færdig, sagde han. Ud over at disse penge skulle findes, skulle der også laves længerevarende aftaler.

Nu, knap 2 måneder senere er der helt andre toner fra Alex Petersen, der fortæller at man endnu ikke er helt i mål, men er på rette vej og nok skal nå det. Bl.a. har man fået 5 nye sponsorer af et vist kaliber ind, og ingen ringere end byens borgmester har sat sig for at hjælpe til i den svære tid. Alex Petersen siger således til Der Nordschleswiger:

- Vi vil i løbet af et par uger kende de tørre tal. Sportchefen har fået udstukket sine økonomiske rammer, som er på niveau med det han har i år. Han kan derfor agere nu og skulle der komme flere penge ind end forventet, falder der også mere af til ham, siger direktøren til avisen med et blink i øjet.

Rent sportsligt arbejdes der nu på at overleve i ligaen, men man er ikke blåøjet i Tønder og ved godt at en nedrykning er muligt, så der arbejdes også med en plan B. - Vi taler med flere spillere og er ikke bekymret for, ikke at have et slagkraftigt mandskab i næste sæson også, siger direktøren.

TM Tønder har sammen med Skanderborg og Randers HH skilt sig ud i bunden i et tæt kapløb for at undgå 14.pladsen, der betyder direkte nedrykning. De to hold der undgår den plads, ser ud til at skulle i nedrykningspil over 3 kampe, hvor de som ligahold spiller 2 kampe hjemme og 1 kamp ude, modsat sidste sæson, hvor det blev afgjort over 2 kampe.