Ligaen har ikke taget Tønder med storm

Et spørgsmål der trænger sig på: Var Tønder overhovedet klar til ligaen?

Rent sportsligt har TM Tønder været godt rustet til ligaen. 3 sejre og en ufgjort er det blevet til og ret beset skulle vi nok have haft 3 point mere, da vi nok burde have slået Skanderborg og Randers. Vi har dog kun været chanceløse ganske få gange og kan i bund og grund ikke belaste holdet for ikke at have leveret.

Når det så er sagt, så står vi tilbage med en fornemmelse af kraftig mangel på opbakning, fra byen, fra omegnsbyerne og de manglende tilskuere.

Først og fremmest mangler der sponsorer. man skulle tro at en oprykning til ligaen fik sponsorerne til at stå i kø, ikke mindst efter den eksponering vi fik i forbindelse med de to kampe mod Nordsjælland. men nej, der mangler penge og bestyrelsen må kæmpe som vilde for finde nye sponsorer. Sponsorerne er overvejende fra Tønder og Bredebro, hvor er resten af byerne i Tønder kommune? 

Tilskuermæssigt skulle man også tro at der var udsolgt til alle hjemmekampene i den lille hal, men det er da synd at sige. I November og December lød tilskuertallene på sørgelige 534, 507, 540, 950. Den sidste kamp var lillejuleaften og mange gamle Tøndringer var hjemme på juleferie og fandt heldigvis tid til at kigge forbi. Det er simpelthen ikke godt nok Tønder!!! Vil vi overhovedet ligahåndbold i vores by?

Det er tid til at vågne op - Vil vi det ikke, så skal vi heller ikke! I går spillede holdet træningskamp mod et stærkt tysk hold foran maks 50 tilskuere?

Sammen er vi stærke, men det er snart på tide at vi viser det - Kom nu Tønder!