Knebent nederlag til SønderjyskE

TM Tønder var i vinderens rolle i 59,55 minutter, men tabte til sidst.

TM Tønder spillede en fin træningskamp, tirsdag aften mod SønderjyskE. TM Tønder spillede hurtig håndbold og det bekom ikke rigtigt SønderjyskE, der dog manglede både Adam Nyfäll og Simon Kristiansen fra deres startsyver. Midtvejs i halvlegen var stillingen 8-4 til TMT. Kristian Trans stod en flot 1.halvleg med et fremragende forsvar foran sig, der gjorde at SønderjyskE ofte blev presset til afslutninger, da dommerne markerede passivt spil. I den anden ende var Nicolaj Enderleit stærkt spillende og ved pausen stod der 13-10.

I anden halvleg holdt Claus Lyngsøe det meste af startsyveren på bænken. Dette betød at Henk Muus Meyer stod på mål, mens der også var godt med spilletid til Morten jørgensen, Niclas Thyssen og Thomas Oesen. Efter 5 minutter havde TMT sin største føring ved 17-12. SønderjyskE fik dog kontakt ved 20-20 og holdene fulgtes ad til 26-26. TM Tønder havde bolden og spillede 7 mod 6 med 15 sekunder igen. En lidt for tidlig afslutning havnede dog i paraderne og SønderjyskE kunne score i et tomt mål og vandt 27-26.

Det var en rigtig fin træningskamp, som begge trænere kan bruge til noget. På fredag hedder det så Ribe-Esbjerg i Skærbæk, men allerede onsdag aften klokken 20:00 spiller andetholdet mod 3.divisions absolutte tophold fra Faaborg.

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk