Vigtig Februar står for døren

Februar bliver på mange måder en afgørende måned for TMT.

Hjemmekamp mod GOG, udekamp mod Ribe og hjemmekamp mod Randers. Det er menuen for februar, og det er tre kampe der bestemt kan vindes. Vindes disse kampe, ligner TMT et hold der også kan kalde sig ligahold i næste sæson, selvom vi godt ved der lige er et par vigtige kvalkampe der lige skal overstås, men det vil i hvert fald sikre os mod direkte nedrykning.

Disse tre kampe er også vigtige for holdets kontinuitet, og mon ikke især Kristian Stoklund og Martin Kærgaards fremtid i TMT afhænger af resultaterne i de tre kampe. Ligger vi på sidstepladsen efter de kampe, kan det i hvert fald være svært at holde på de to spillere.

I morgen gælder det først og fremmest GOG, der plages af skader i bagkæden. Det betyder i bund og grund at de er svækket i det etablerede angrebsspil, og de må for alt i verden ikke få gang i kontraspillet. Vi skal løbe med dem og ikke omvendt, så drenge, løb nu hjem.

Men husk, kære venner, hjemmebanen og vores fantastiske publikum er en vigtig brik i det her spil. Skal vi besejre fynboerne, skal hallen være fyldt med medlevende TMT fans. Kom ned i hallen og bak op. Kampen starter klokken 19:00 - Onsdag.