Keeperproblemer? Ikke her da

Verden braser ikke sammen over at en keeper er væk. Vi har stadig både talent og rutine til pladsen.

Christian Trans, ham kender vi jo. Keeperen der viste klassen da det gjalt, i de 2 vigtige kampe mod Nordsjælland og desuden masser af gange har vist sit store potientale. En keeper med en stor fremtid og det sikre førstevalg i TM Tønders mål i resten af sæsonen. Desuden er han en af Red Supports ynglinge og en skide rar fyr.

Den nye mand på posten som andetvalg er så Henk Muus Meyer. dem der følger andetholdet har set en kæmpe udvikling hos Henk i denne sæson. En fremragende langlemmet målmand, der slet ikke selv ved hvor god han egenlig er. Nu bliver han kastet for løverne, når Trans skal have en pause. Claus Lyngsøe siger følgende om Henk til Der Nordschleswiger:

- Henk har fortjent chancen, men skal lige bruge lidt tid. Jeg er sikker på at han er fremtidens mand. Rene Boeriths følger trop med: -Vi er sikre på at vi her kan bygge en kommende ligamålmand op. Han har den passende størelse og stil og skal nok levere store ting for TMT.

Henk Muus Meyer har tidligere været på en ungdomskontrakt i TMT, men mistede lysten før denne sæson. Den er heldigvis kommet tilbage, og med udsigt til et ligaeventyr giver han den nu hele armen for at se hvor langt talentet rækker.

- Jeg trænede allerede med ligaholdet en gang om ugen, og vi taler da også kontrakt for næste sæson. At det skulle gå så hurtigt alt sammen, havde jeg slet ikke drømt om, siger Henk til avisen og fortsætter: - I bund og grund spiller man samme håndbold i ligaen, men boldene kommer noget hårdere, det skal man lige vende sig til. Du skal give dig fuldt ud hele tiden og ikke falde ud et eneste øjeblik. 

Ud over de 2 talentfulde keepere, er der backup fra målmandstræner Dennis Klinge, skulle der blive behov for rutine. Dennis Klinge træner også godt med, og der skulle ikke være problemer med formen her.