GOG vandt målmandsduellen

TM Tønder forsøgte sig med alle keepere, men det var GOG's Espen Christensen der stjal billedet, med et hav af redninger.

Rune Schrøder fik skudt hul på den stærke GOG keeper, men ellers havde han godt styr på på TMT's skud. I den anden ende stod forsvaret slet ikke og GOG's bagspillere kunne alt for let løbe gennem forsvaret, og vore keepere var chanceløse i dag.

GOG bragte sig foran fra start og føringen holdt kampen ud. 1-4 og 2-6. Publikum vejrede morgenluft ved stillingen 6-8, men GOG svarede straks igen, udnyttede en hver fejl og havde alt for nemt ved at komme til afslutninger. TM Tønder derimod måtte kæmpe for at åbne GOG,s forsvar, der stod rigtigt godt og fik tempoet ud af TMT's angrebspil. Ved pausen stod der 9-15.

TM Tønder havde brug for en super start på anden halvleg, men det tillod GOG ikke og efter godt 5 minutter var stillingen 12-20. Kampen var afgjort, for der var bare ingen slinger i valsen hos de gule. TM Tønder kom aldrig tættere på end 6 mål og tabte 25-31. Rune Schrøder spillede en flot kamp men kunne ikke vinde alene. GOG's Gøran Johannesen, Niclas Kirkeløkke og Tobias Møller scorede tilsammen 23 mål mod et svagt TMT forsvar, og så vinder man ikke mod GOG.

Målscorer for TM Tønder: 

Rune Schrøder: 8

Kristian Stoklund: 5

Nicolaj Enderleit: 4

Jimmi Elmgaard: 3

Martin Kærgaard: 2

Mathias Jørgensen: 2

Rolf Ravn: 1
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk