Klitgaard kommer hjem

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Kristian Klitgaard til TM Tønder

En gammel kending vender "hjem" til TM Tønder.

Det er med stor glæde, at TM Tønder igen kan råde over en så dygtig håndboldspiller som Kristian Klitgaard. Udover at Kristian er en dygtig håndboldspiller, er Kristian en kendt og vellidt person, med stort tilhørsforhold til Tønder.

Kristian Klitgaard:

Da muligheden opstod, at jeg kunne komme tilbage til TM Tønder, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle. TMT og Tønder by har en kæmpe betydning for mig. Siden jeg stoppede i klubben, har jeg fulgt den meget tæt og synes virkelig, at klubben har gang i mange gode ting, hvilket jeg er glad for at blive en del af. Jeg håber, jeg kan være med til at flytte klubben endnu et skridt frem. Desuden glæder jeg mig bare helt vildt til at spille i Tønderhal 2.

Claus Lyngsøe:

I Klitgaard får Tønder en spiller med god erfaring, og som har bevist sig selv på højt niveau igennem flere sæsoner. Klitgaard indehaver super kompetencer både i det etablerede angrebsspil og i kontrafasen. Klitgaard har vist sig som notorisk målscorer i sine tidligere klubber, ikke kun som en dygtig afslutter fra fløjen, også som sikker skytte fra 7-meter.

Samtidig er der stadig udviklingsmuligheder for en spiller som Klitgaad. F.eks. nye positioner i både forsvar og angreb, som Klitgård kan udnytte med sin størrelse som fløjspiller.

Kristian og TM Tønder har lavet en 2 årig kontrakt, som starter 1. juli 2017.