Rene Boeriths har travlt

Da Rene Hamann Boeriths startede i TM Tønder var holdet på plads og han fik en blød start.

Rene's fornemste opgave var derfor at følge dem vi har og finde ud af hvem han ville og ikke mindst kunne beholde, og nu hvor han er relativ sikker på hvad han har at gøre med af penge, er han gået i gang med at forme næste sæsons trup. Det besværliggøres naturligvis også af at vi i sagens natur ikke ved om vi skal spille liga eller 1.division.

Men sikken start Boeriths har fået på transfermarkedet. Tre fremragende signinger er det blevet til, so far. Først unge Jesper Redlefsen der er født og opvokset i Møgeltønder og nu kommer hjem efter at han har været ude og få nogle oplevelser, ikke mindst med ungdomslandsholdet. Dernæst hele Tønders ynglingshåndboldspiller Kristian Klitgaard og sidst men ikke mindst, en af fremtidens aller yperste stregspillere, 19 årige Emil Bergholt fra Skjern, der har stået i lære ved folk som Thomas Klitgaard og Bjarte Myrhol.

Jesper Redlefsen: - Jeg har en klar ambition om, at jeg først og fremmest skal vise, at jeg kan begå mig på førsteholdet. Samtidig vil jeg jo gerne stadig være med der hvor det er rigtig sjovt – nemlig på U-landsholdene! TM Tønder ser jeg også som en fantastisk mulighed for udvikling. Mange unge spillere og erfarne typer, som i kombination vil kunne skabe et godt træningsmiljø.

Kristian Klitgaard: - Jeg kunne ikke sige nej til muligheden, da TM Tønder tilbød mig en kontrakt for de næste to år. TM Tønder er min klub, og der er rigtig mange gode minder fra jeg var her for nogle år siden. Det bliver virkelig spændende at være med til at realisere de gode intentioner, som klubben har for fremtiden. Mange nye og unge spillere med en masse gå-på-mod kombineret med erfarne folk, der ved hvad det hele handler om – det bliver godt. Jeg glæder mig helt vildt til igen at være med på holdet hjemme i Tønder Hal 2. Her er en fantastisk og anderledes stemning. TM Tønder har nogle forrygende fans og der er stor opbakning til håndbold i området – jeg glæder mig til at komme ”hjem” og opleve dette fra næste sæson”

Emil Bergholt: - Jeg har valgt TM Tønder fordi jeg ønsker en større rolle i kampene, hvilket jeg føler jeg får i TMT. Derefter føler jeg også at det er næste skridt i min udvikling og at jeg glæder mig til at komme til en klub der tror på unge spillere. Så glæder jeg mig selvfølgelig også til at spille i Tønder Hallen – en fed hjemmebane. Jeg vælger at flytte til Tønder og vil arbejde ved siden af håndbolden.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk