Svær men løsbar opgave i Ribe

Der venter en meget svær opgave i Ribe, mandag aften, men opgaven er langt fra umulig.

Den første kamp, hjemme mod Ribe/Esbjerg, var det første alvorlige bump på vejen, for TM Tønder, der virkelig havde lugtet point mod lokalrivalerne. I den kamp lykkedes REHH at tage tempoet helt ud af kampen og spille mand mod mand, og så er de bare bedre end os.

To gange har vi spillet træningskampe mod REHH i denne sæson, og i de to kampe har man set at når bare, eller så længe vi holdt tempoet oppe, så var vi et bedre hold end REHH og derfor kan man godt undre sig over at deres træner netop efterlyser tempo:

- Vi skal dække rigtig godt op og løbe med dem. Vi skal have styr på Nicolai Enderleit og Rune Schrøder på backpladsen. Og så skal vi have god længde på angrebene og minimere vores fejl, så vi undgår, at de får nogle lette kontramål​, siger Uhrenholdt til klubbens hjemmeside.

TMT Red Support kommer med en fyldt bus for at bakke op, og vi forventer samtidig over 100 tilskuere der kører selv, så vi forventer en kæmpe opbakning til de røde. Og husk så, at ud over verbal opbakning, vil en rød trøje også vøre fantastisk at have på, til kampen.

Vi ses i Ribe - Sammen er vi stærke.