En lækker sejr i Ribe

Hvis TM Tønder altid spillede sådan, lå de ikke i bunden.

TMT Red Support ankom til Ribe Fritidscenter i en bus med over 40 mand, og vi var ikke alene, skulle det snart vise sig. Udenfor var legendariske Ib Schrøder og hans hustru Jonna lige i gang med den oblgatoriske smøg, og indenfor vrimlede det med Tønderfolk. Et slag på tasken, så var vi over 300, men det er svært at bedømme, da mange havde købt siddeplaser og sad rundt omkring i hele halen. I hvert fald var det os fra Tønder der styrede begivenhederne uden for banen.

Inde på banen var det også de rødklædte Tønder drenge der styrede begivenhederne. Ribes dommerbord forsøgte at kvæle vores slagsange i højt musik, men når TM Tønder spiller som de gjorde i Ribe, er Red Support ikke sådan til at lukke ned. TM Tønder manglede på dagen Mads Thomsen, Henk Muus Meyer og Niclas Thyssen, af forskellige årsager, men i Tønder spiller vi bare med dem vi har.

Efter 12 minutter førte vi 2-5. Jimmi Elmgaard styrede forsvaret til perfektion, og inde i målet tog Christian Trans, hvad der kunne tages. Lukas Karlson blomstrede lige op i 2 minutter og scorede 3 mål i træk, men ellers havde Elmgaard og Co. godt styr på både ham og Jakob Holm. Sidstnævnte var så frustreret at han gang på gang kastede sig til jorden. Hvad grunden var til det fandt vi dog aldrig ud af. Ved pausen førte TMT 14-10. Eneste ærgelse var at Lukas Karlson helt umotiveret kastede et underhåndsmissil lige i hovedet på Christian Trans.

Efter pausen trykkede Ribe på, men vore spillere var iskolde og lod sig ikke gå på at der pludselig stod 14-15 på tavlen. Så tog Schrøder, altså ikke Ib, men Rune sagen i egen hånd, sammen med Enderleit og Stoklund, og så stod der 15-20. Halspeakeren forsøgte så at lægge pres på TMT spillerne ved at fortælle at Randers havde vundet, selv om den kamp ikke var færdigspillet. Dybt uproffecionelt og lidt småpinligt, men sådan gør man åbenbart i Ribe.

Til sidst kom Christian Trans tilbage i målet, efter at Klinge havde gjort det rigtigt godt med en redningsprocent på 30. Først pillede han Pelle Schilling på straffe, reddede et par 100 procent chancer og pillede så Phillip Holm på straffe. Fantastiske Trans reddede 12 af 24 skud på mål og tog 4 straffekast ud af 4. fantastisk.

Fantastisk var også Jimmi Elmgaard. Han styrede forsvaret i et højt tempo, havde styr på Holm og Karlson, og spillede bare sin bedste kamp i denne sæson. Nogle gange glemmer vi forsvarsspillerne, når vi skal vurdere spillerne. Jimmi Elmgaard får et 12-tal med pil opad. Stærkt gået mr.TMT.

 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk