KIF er en løsbar opgave

KIF Kolding København, var for et år siden en umulig opgave. Sådan er det ikke mere.

KIF Kolding København har de seneste år været en kæmpe i Dansk håndbold, et hold man tabte til. I denne sæson er det dog et helt andet KIF man ser. På deres gode dage er de stadig fantastiske og kan slå alle, men de har været utroligt svingende i denne sæson.

I Februar har KIF vundet i Skjern, tabt hjemme til TTH og tabt sikkert i Århus. Man ved med andre ord ikke hvad man får med KIF. Det man ved er at de har nogle kæmpe profiler, som Igropulo, Spellerberg, Hvidt, Mindigia, m.fl. Til gengæld er det som om de har svært ved at performe som hold.

Det skal TM Tønder forsøge at udnytte. Hos os er netop holdet der er stjernen og begynder vi at spille individuelt, så går det galt. Det er det samme som altid. Vi skal stå godt i vores 6-0, spille med fart og være tålmodige. Længere er den ikke. Får vi givet Kolding modgang, så har vi chancen, og så må spillerne gerne vise noget af den vildskab, som især Stoklund havde så meget af, da Randers skulle indhentes i mandags.

Først og fremmest skal alle levere det bedste de kan, det er nødvendigt for at vinde ude over Danmarks største håndboldklub. Vi ses i Kolding, lige om lidt.