3.divisions bold på højt plan

TMT 2 har nu slået rækkens nummer to, tre og fire efter jul.

TM Tønders 2.hold mødte i går Tommerup, der indtager 4.pladsen, og før kampen havde en realistisk chance for at komme i oprykningspil, men det fik TM Tønders unge drenge hurtigt ødelagt. TMT var det overlegne hold fra start til slut. De spillede virkeligt flot håndbold og foran 14-10 kort før pausen havde de alle muligheder for at øge, hvis ikke et par koncentrationsfejl havde sneget sig ind.

Efter pausen blev der i den grad spillet champagnebold af TMT's unge kuld. Folk løb uden bold, og med Thomas Oesen som den store kreatør blev der skabt 100 procent chancer på stribe. Kun en stærk Tommerup keeper gjorde at Tommerup undgik årets røvfuld. Fynboerne forsøgte sig med en mandsopdækning af Oesen, men så tog Daniel Jacobsen over med skarpe afslutninger. Så blev han også mandsopdækket. Det gjorde at Tommerup trods alt kunne rejse hjem med skindet på næsen efter et nederlag på 31-26.

Det TMT hold, som tilskuerne så, søndag i hal 2, var nok noget af det bedste 3.divisions bold der er spillet i mange år. Det var fremragende og fremtiden tegner sig absolut lys for vores ligahold, med alt det talent vi har i Tønder.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk