Veje: Skanderborg kan blive den direkte nerykker

Nedtællingen er i gang til forårets vigtigste udekamp på mandag.

Over 30 fans af TMT Red Support sætter sig i bussen til udekampen mod Skanderborg, og det endda på en høj hellig mandag. Skanderborg har tabt deres seneste 3 kampe, men det er mere måden de har tabt på, der må skabe bekymring hos hjemmeholdet.

Hjemme mod TTH holdt de målet ren i 9 minutter, men formåede ikke at få fordel af det gode defensive arbejde, og scorede kun 19 mål i den kamp. Mod Århus fungerede de hverken offensivt eller defensivt, og lignede til tider et hold i opløsning. Århus førte med 10 mål de sidste 25 minutter, og Erik Veje Rasmussen sagde efterfølgende til Horsens Folkeblad:

- Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal ud i vigtige nedrykningskampe mod Tønder og Randers. Det kan lige så godt blive Skanderborg, der får den direkte nedrykning som Randers. Skanderborg er meget afhængig af Kasper Irming, og det gør ondt, når han ikke kan levere.

TM Tønder har præsteret fint på det seneste, burde have taget begge point mod både Randers og SønderjyskE, når vi ser på de sidste minutter af kampene alene. Holdet har bevist at deres fysik er så god at de kan afgøre kampe til sidst, og der skal bare klø's på i Skanderborg, også i de perioder der er modgang, og det er her Red Support skal hjælpe.