Liv eller dø kampe for Skanderborg

Skanderborg skal ikke kun møde TM Tønder, men også Randers venter.

Skanderborg og TM Tønder ligger side om side i tabellen og spillede uafgjort i det første opgør i Tønder. 24-24 endte den kamp i Tønder, tilbage i November 2016. Situationen er den, at skulle det lykkes at vinde i Skanderborg, vil vi ikke bare være to point foran, men også bedst indbyrdes. Der spilles altså på det nærmeste om 2,1 point.

Forudsat at TM Tønder vinder, så vil Skanderborg stadig have et forspring på to point til Randers HH og hvis den afstand holder til sidste spillerunde, vil der være en forbudt for børn kamp i Randers, når de 2 hold tørner sammen i sidste runde. Skanderborg slog sidst Randers med 2 mål, så ville måske kunne tåle at tabe med et enkelt.

- Det er ikke første gang, at vi står i en situation som denne og vi er her trods alt endnu. Det er sagt uden at virke selvfed, fordi vi skal have respekt for opgaven. Omvendt kommer vi nu til de hold, som vi skal måle os med og hvis vi skal sige det på Aksel Nørgaard manér, så er det liv eller død kampe. Det er jo virkelig fifty fifty opgør mod Tønder på mandag, siger Skanderborgs anfører Morten Kirk Olesen til Århus stifttidende.

- Vi skal bare derudaf og så skal vi nok prøve på at lade være med at spille så meget med hovedet og i stedet gøre det med hjertet i de her kampe, fortsætter han.

Et helt andet scenarie udspiller sig hvis Skanderborg slår TM Tønder på mandag, så kan vi pludselig blive afhængige af andre resultater. Det her er et drama uden lige. Sjældent har tre hold ligget så tæt i bunden.

En anden kamp i kampen er at flere af TM Tønders spillere har en fortid i Skanderborg, nemlig Mads Thomsen, Christian Trans og Dennis Klinge. Skanderborgs Kristian Bonefeld har en fortid i TMT.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk