BSV sparede ikke på profilerne

Det var håbet at BSV ville spare på profilerne i Tønder, da de allerede spiller på tirsdag igen.

Det gjorde BSV dog ikke. Hele stjerneparaden spillede fra start, men faktisk havde et velspillende TM Tønder hold ikke svært ved at holde trit med dem. BSV fik dog slået et hul på tre mål, midtvejs i halvlegen, men TMT hang godt på til pausestillingen 11-14. Vi havde store problemmer med Nicolaj Marcussen i første halvleg, og Søren Rasmussen stod godt.

Efter pausen gjorde især Michael V. Knudsen ondt på os. Knudsen scorede en række mål og skabte god plads til skytterne. Knudsen kan også en masse tricks som dommerne ikke ser. Intet ondt ord om dommerne. de dømte godt og refærdigt, selv om deres linie, hvor de gav lov til at tage ekstrem hårdt fat, bekom BSV bedst.

Otte minutter før tid var stillingen 20-31 og en ydmygelse lurede. Nu blev der dog endeligt plads til BSV's reserver, og det udnyttede TMT til at score 5 mål i træk. Til slut stod der 27-34 på tavlen, og på en dag hvor BSV er 100% fokuseret er det nok også forskellen på de to hold.

- Vi tog deres hjemmebane ret seriøst. Det er et ret hektisk sted at spille. Det er en lille hal med mange trommer og horn, så det er svært at kommunikere. Vi vidste, at det kunne blive en svær kamp, så vi var fuldt forberedt og slækkede ikke i starten, siger Stefan Hundstrup efterfølgende til BSV's hjemmeside.

Kristian Stoklund og Oliver Eggert markerede sig flot i kampen, men generelt spillede vi en god kamp, og kan vi spille sådan på torsdag i Herning, er der gode chancer for point.