HCM knækket af tempoet

TM Tønder skruede op for tempoet i anden halvleg, og så gik alt galt for HC Midtjylland.

TM Tønder startede nervøst og der gik næsten syv minutter før Nikolaj Enderleit kunne score det første TMT mål. Da var vi bagud 2-0, men Enderleit havde heldigvis tur i den og med 3 mål af ham stod der 3-3 efter godt 9 minutter. 2 af HCM's mål var straffekastmål på nogle lidt tynde straffekast, dømt af et ellers godt fløjtende dommerpar.

Rune Schrøder scorede til 5-5 men landede uheldigt og sad ude resten af kampen. Det betød at Oliver Eggert, der havde fået en skæv start kom tilbage på banen, og det var en hel forandret og skarp Eggert der vendte tilbage. HCM øgede godt nok til 8-5, men en fed rullefinte i høj fart af Oliver Eggert satte gang i TMT, der langsomt åd sig ind på HCM og udlignede ved 12-12. Ved pausen stod der 14-12 til et HCM hold hvis styrke var skud udefra. En ikke helt refærdigt pausestilling.

Efter pausen fik HCM øget til 15-12, men fire mål i træk af TMT fik rystet hjemmeholdet. De tekniske HCM fejl hobede sig op og fra stillingen 18-18 var TM Tønder toneangivende. HCM's bagspillere var der styr på i et bevægeligt TMT forsvar, og Christian Trans havde nemt ved at redde boldene. Der blev løbet kontra.

HCM smed igen og igen bolde ud over sidelinien og Christian Trans tog 2 straffekast, hvor returboldene til gengæld gik ind, men Christian var der og blev gang på gang hyldet af TMT Red Support. HCM blev løbet fuldstændig over ende og kampen endte 23-29 til TMT.

Hele holdet leverede en pragt præstation, men forsvaret og Christian i den ene ende, og Oliver, Stoklund, Enderleit i den anden ende, skal fremhæves. Desuden kæmpede vore stregspillere som vilde og fik tilkæmpet sig nogle straffekast, når de ikke scorede. Alt i alt en top holdpræstation.

Og så var vi da også noget overlegne fra bænken.