Herning tur/retur på en torsdag

Det var en dejlig torsdag aften i godt selskab, og masser at juble over.

Selv om vi i første omgang, kun var 13 tilmeldte til udekampen mod HCM, valgte vi at leje en stor bus. Vore trofaste medrejsende havde fortjent comfort, da de i den grad har været der for holdet, igen i denne sæson. Vi endte da også med at være 20 mand stærk, plus formanden. Formanden ville dog intet overlade til tilfældighederne, så han kørte naturligvis til Herning i egen bil og i god tid og sørgede for at ingen fremmede rørte vores del af tribunen.

Det var i det hele taget en super tur i godt humør, og ikke mindst med god tro på drengene fra TMT. Det sidste kunne vi konstatere da vi tippede på kampens resultat. Den store tipspulje skulle knækkes, men selv om der var stor tiltro til en klar udesejr, ramte ingen 23-29.

Ankommet til hallen kunne vi snart konstatere at vi 21 mand var langt under halvdelen at TMT tilhængerne i Herning. Mellem 50 og 75 tilskuere sad og heppede højlydt på TM Tønder. Vore 4 trommer og et ukendt antal af horn dannede rammen om en hal, fuldstændig styret af os der holdt med sønderjyderne. Stor tak for hjælpen til de der var kørt derop og til de mange TMT fans der er bosat i det midtjydske.

Vi behøver vist ikke at fortælle at stemningen i bussen var rigtig god på hjemvejen. Red Support giver jo altid en omgang, når holdet har vundet på udebane, og den regel bliver der ikke lavet om på.

Og ja, så er der jo lige tipspuljen. Endnu en god grund til at tage med til næste udekamp. Selvfølgelig bliver der endnu en udekamp. Vi ved bare ikke om turen går til Skive eller Ringsted. Det finder vi ud af på onsdag.