Vi er alle Sønderjyske

Stor tak til vore sønderjyske landsmænd. Nu må vi selv gøre arbejdet færdigt.

SønderjyskE vandt i dag 30-26 i Morten Henriksens sidste hjemmekamp i Skansen. Det har sikkert bragt glæde i Sønderborg, da det er noget tid siden deres sidste sejr. Det har i hvert fald bragt glæde i Tønder, da sejren sendte Randers ned i 1.division.

Ikke et ondt ord om Randers, der lige som os har gjort det rigtigt flot, men de har gennem sæsonnen været vore nærmeste rivaler i bunden, og så kan vi jo ikke holde med dem. I øvrigt har vi en lidt dårlig statistik mod Randers.

SønderjyskE havde ikke rigtigt noget at spille for, men mandede sig alligevel op til at slå Randers relativt sikkert, og det er vi dem naturligvis taknemlige for. Resten af lørdagen og lidt af søndagen, skråler vi derfor højt på den gamle klassiker "For vi er alle SønderjyskE".

Nu skal vi "bare" gøre arbejdet færdigt, og det kan såmænd blive svært nok. Umiddelbart ser det ud til at blive Skive vi skal møde, men det kan også blive Ringsted. Begge opgaver er dog rigtigt svære og de seneste to sæsoner er en af de to kvalkampe endt med samlet sejr til holdet fra 1.division. Det må vi lige skrive os bag øret.

Umiddelbart kommer kampene nok til at spilles nogenlunde som følger:

1.kamp i Tønder: Torsdag-Mandag den 13-17 april (i Påsken)

2.kamp (Udekamp) Onsdag/Torsdag den 19/20 april (ugen efter påske)

3.kamp i Tønder: Lørdag/Søndag den 22/23 april (hvis en 3.kamp er nødvendig).