Vigtig kamp mod Mors/Thy trods alt

TM Tønder kan, hvis alt flasker sig, nå 12.pladsen og det er værd at kæmpe for.

TM Tønder har sikret sig retten til at skulle spille kvalkampe om overlevelse mod et hold fra 1.division, men det er nok ikke helt ligemeget hvem vi møder. Skive var jo ligahold i forrige sæson og har noget erfaring her fra. TMS Ringsted har ikke ligget i ligaen en del år, men har dog stærke spillere, og flere af dem med ligaerfaring.

Det gælder i bund og grund om at opnå det bedst mulige resultat og vi kan ikke gøre mere end at slå Mors/Thy og håbe på at Randers slår Skanderborg, så bliver vi nummer 12, og så har vi også holdt med Randers, bare en gang i denne sæson. Først og fremmest gælder det dog vores egen kamp, og vinder vi onsdag aften slutter vi på fornemme 15 point. Det er altså en fornem præstation af Claus Lyngsøe og drengene.

Bette Balkan Support kommer desværre ikke denne gang, ligesom vi heller ikke var med oppe hos dem, eneste udekamp, vi ikke har deltaget i, i øvrigt. Det kunne ellers have været sundt for dem at opleve "Helvede i Syd" som får Bette Balkan til at ligne et ferieparadis på sine bedste dage.

Så lad os så få fyldt den hal op, onsdag klokken 19:30 og sende spillerne fra Mors/Thy en tur i helvede. Kom og bak op, den her kamp er overhovedet ikke ligegyldig. Sammen Er Vi Stærke.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk