TM Tønder har imponeret - På udebane

TM Tønder har næsten hentet lige så mange point ude som hjemme.

Tønder skal nok overleve. De kommer til at få en del point på hjemmebane, lød det før sæsonstart. Blandt andre sagt af Lars Christiansen på TV2, men også mange andre havde den holdning, ikke mindst os selv.

I dag er det så Randerstræner Martin Hjortshøj, der kommer med samme udmeldning og kalder TMT et decideret hjemmehold, da han til Horsens Folkeblad siger:

- Jeg tror, både Tønder og Skanderborg bliver i håndboldligaen, men jeg tror, Tønder har større chancer end Skanderborg for at vinde nedrykningskampene.Tønder er et decideret hjemmehold, og den nye struktur gør, at ligaholdene har hjemmebane i en eventuel tredjekamp. Det har større betydning for Tønder end for Skanderborg.

Statistikken siger dog noget helt andet, for 6 af de 13 hidtidige point er faktisk hentet på udebane, med sejre i Gudme, Ribe og Herning. To af disse hold er med i slutspillet og det sidste burde vel også have været med.

Dermed kan vi godt slå fast at TM Tønder har imponeret på udebane, og det er ret beset her at holdet har sikret sig mod direkte nedrykning. Til sammenligning har Randers kun hentet et point på udebane.

Helt forkert er det dog ikke at vi er bedst på hjemmebane, og vi havde chancen for at vinde de tre kampe mod Skanderborg, SønderjyskE og Randers og så havde vi stået med 10 hjemmebanepoint, men decideret hjemmehold, det har vi ikke været.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk