Størrelsen betyder noget

Mindre end en uge før den første kvalifikationskamp mod Skive, ser vi på vigtigheden af resultatet i den første kamp.

TM Tønder møder Skive påskedag, mandag den 17.april klokken 19.00 hjemme i Helvede i Syd. Det er en kamp vi bare SKAL vinde for at undgå at havne i et gevaldigt pres, inden returkampen i Skive. 

Fakta er at ender den første kamp uafgjort, vil vinderen af returkampen i Skive være klar til ligaen. Vinder vi hjemme i egen hal, kan vi undgå en tredie kamp med bare et point i Skive.

Men skal vi så ikke bare vinde med et enkel mål hjemme? Jo, det er faktisk nok. I virkeligheden er en sejr på et mål og en uafgjort i returkampen jo nok, men der er lige et men.

Slipper Skive fra Tønder med et nederlag på 1-2 mål, vil de jo rejse hjem med en stor tro på at de sagtens kan spille lige op med os, og vinde hjemme i egen hal. Banker vi dem derimod sønder og sammen i den første kamp, vil de jo nok komme til at tvivle på egne evner inden returkampen, og det kan være afgørende.

Lige så afgørende er det om Skive får lappet Mads Øris sammen. Mads har ikke spillet på det seneste, og det vides ikke hvor slemt det står til. Forsvarsstyrmand og langskytte Mads Ø har med 110 mål i 24 kampe været den afgørende faktor for at Skive sluttede på 2.pladsen

Uanset hvem de stiller op med, så skal de bare have en på låget på mandag, og Tønderhal 2 skal fyldes til bristepunktet. Lydniveauet i Helvede skal slå alle tidligere rekorder. Hallen skal være et utrygt sted at være for Skive F.H. 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk