Supertalent forlænger

TM Tønder får glæde af supertalentet fra Møgeltønder i endnu et år.

Der er næsten ingen grænser for hvad Thomas Oesen kan, og kan opnå indenfor håndbolden. Alle der har set ham på andetholdet, har set en spiller med et sublimt blik for spillet, med et skud der ikke ser ud af meget, men han evner at skyde i forsvarsside, hvilket gør det svært at være målmand. Thomas kan også skyde hårdt og præcis, hvis der skulle blive behov for det. Kan Thomas lære at gøre alt dette i et højere tempo bliver han en stor profil i den danske håndboldliga.

- Jeg har i alle mine håndbold år spillet i Tønder, så i og med at Tønder ville skrive kontrakt med mig, var det naturligt for mig at sige ja. Truppen og menneskerne omkring truppen er også en af grundene til, at jeg ville skrive med Tønder. Jeg udvikler mig for hver sæson der går, og derfor håber jeg også, at den kommende sæson kan byde på mere spilletid på førsteholdet. En af mine delmål er, at blive en etableret spiller i truppen, som så senere kan føre mig til udlandet og spille engang. Jeg glæder mig – Sammen er vi stærke!

Nu glæder vi os til at se Thomas Oesen for alvor slå igennem på ligaholdet i næste sæson. Forudsætningerne er der og det er kun et spørgsmål om tid. Thomas Oesen kommer fra en gylden årgang i MUIF, hvor han spillede på hold med bl.a. Rune Schrødder og Niclas Thyssen, hvor de sammen høstede store triumfer i ungdomsårene.

Tillykke med forlængelsen Thomas Oesen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk