Elendigt forsvarspil og kollektivt kollaps

En forsvarsmæssigt sørgelig forestilling i Tønderhal 2.

Efter mindre end 12 minutter var stillingen 8-8. Redninger var en mangelvare i en propfyldt Tønderhal 2, og der blev slet ikke taclet igennem, så boldene fløj rundt om ørene på keeperne. Mads Hansen og Martin Gjedding, der går for at være verdens bedste dommerpar faldt også helt sammen og dømte vidt forskelligt i de to ender og holdt dermed Skive inde i kampen. 

Ved pausen var stillingen 18-16 og det kunne kun gå bedre. Skive forsøgte sig med 5-1 forsvar efter pausen, mens TM Tønder slet ikke rigtigt forsøgte noget. Målene fortsatte med at gå ind i en lind strøm, og efter 44 minutter stod der 27-23.

Alle ventede vel ar Skive skulle gå ned nu, men det skete bare ikke. TM Tønders angrebspil blev nu lige så dårligt som forsvarspillet og Skive lugtede blod. Skive kunne bare score efter behag, også i undertal og allerede ved 28-30 fornemmede man at slaget var tabt, og det endte da også 32-35.

Et slag er tabt og TMT har nu kniven for struben. Der skal en hel anden indstilling til i Skive. Der skal arbejdes i forsvaret og tackles på deres skytter. Så skal vi have fairplay fra dommerne, det havde vi ikke i dag. Vinder vi ikke i Skive så rykker vi ned.

Mathias Jørgensen spillede en flot kamp krydret med 8 mål.