Er det virkeligt så svært at dømme i Tønder

Dette indlæg er ikke på nogen måde ment som kritik af nogen dommere!

Nedrykningskamp, overlevelseskamp. Gårsdagens kamp mod Skive var sæsonens vigtigste, og glæden var stor da vi fandt ud af at et af verdens bedste dommerpar skulle dømme kampen. Mads Hansen og Martin Gjedding er superdygtige og har et enormt overskud og et glimt i øjet. Danmarks klart bedste.

Tønderhal 2 var fyldt til bristepunket. De 1281 tilskuere der officielt var, gjorde Tønderhal 2 til 'Helvede i Syd'. Stemningen var sitrende, men for første gang så jeg Mads og Martin uden udstråling. De løb rundt med tomme øjne, havde ikke overblikket, overskuddet og dømte ikke det de så, som de ellers plejer at gøre.

Pludselig var dette verdensklasse dommerpar helt ordinære, havde ikke styr på kampen og havde pludeselig fokus på at de ikke ville lade sig styre af publikum. Så dømte de straffe i den ene ende og angrebsfejl i den anden. Skive blev ganske enkelt hold kunstigt inde i kampen. Det er en påstand, men med fair dommere havde vi nok ført med en 7-8 stykker efter 45 minutter og kørt en sikke sejr hjem.

Så er spørgsmålet: Hvad skete der med disse ellers så fantastiske dommere? Er det virkeligt så svært at dømme i Tønderhal 2, i Helvede i Syd? Kun dommerne kender svaret og jeg er ret sikker på at Mads og Martin er selvkritiske nok til at erkende at det ikke var godt nok.

Tønders kollaps skal dommerne dog ikke have skylden for. Den ligger hos os selv.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk