Mathias: Vi må rykke tættere sammen i bussen

Mathias Jørgensen ærgrer sig trods personlig succes.

Mathias Jørgensen leverede en pragtpræstation i første halvleg mod Skive. 7 gange kastede han bolden forbi skiftende Skive keepere, der aldrig var i nærheden af at redde boldene.

- Naturligvis er det dejligt med personlig succes, men jeg havde nu gerne byttet målene ud med to point, siger Mathias til Der Nordschleswiger.

Nu har TM Tønder kniven for struben og alt andet end en sejr sender holdet ned i 1.division. Nederlaget betyder dog at Skive nu er favoritter, en rolle som TM Tønder har det svært med.

Nu må vi rkke sammen i bussen og vinde i Skive, så vi kan afgøre det hele hjemme. Vi taber sjældent to hjemmekampe i træk, siger højrefløjen.

Kun en gang tidlgre i denne sæson har TMT lukket 35 mål ind, nemlig i Skjern, mens BSV scorede 34 gange i Tønderhallen og dermed var det mest scorende udehold vi har mødt. Det siger noget om manglende defensiv præstation i mandags. Til gengæld var det første gang i sæsonen at TM Tønder scorede 30 mål.

- 32 mål burde jo være nok til en sejr, men vi var ikke koldblodige nok i de afgørende situationer. Deres skæve 5-1 opdækning gav os problemer, men det er altså længe siden vi har lukket 35 mål ind, slutter unge Jørgensen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk