Lyngsøe viste mod, og vandt

Claus Lyngsøe viste stort mod, da det så sortest ud.

TMT Red Support efterlyste i ugens løb modet til at gå væk fra det der ikke virker. Gå frem på deres skytter osv. Vi fik det hele i det sidste kvarter, og der skal herfra lyde stor ros til træneren der turde.

Efter målfesten i Tønder forleden var det ikke nogen overraskelse at der denne gang havde været fokus på forsvaret i begge lejre. Der blev taget fat i begge forsvar og efter 19 minutter var stillingen 6-6. Begge hold virkede lidt nervøse i starten, men med fire mål i træk fik Skive først styr på nerverne.

12-8 ved pausen var sådan set ingen katastrofe, men det der var bemærkelsesværdigt var forskellen på gejsten. Når Skive scorede hoppede hele bænken op, og det skete ikke på TMT bænken. Både Claus og spillerne virkede udbrændte efter en hård sæson, og intet tydede på at vi kunne vende kampen.

Efter pausen blev det kun værre. Skive var ovenpå og bragte sig på 16-10. Selv vore tilhængere mistede troen og blev mere og mere stille og det sker ellers sjældent. 19-14 med et kvarter igen og Andreas Toudahl der fik utrolig lang snor af dommerne lavede et indløb og en svinestreg uden at blive straffet for det. Ja faktisk gik dommeren hen og rettede på tøjet for ham, og det fik Tønders publikum helt op at køre igen.

TM Tønder var gået over til at spille 7 mod 6 med Mads Thomsen i playmakerrollen og dækkede 5-1 med Enderleit liggende fremme. Samtidig begyndte usikkerheden at bredde sig hos Skive, der ikke kunne finde løsninger. 19-14 blev til 19-18 på fem minutter og nu blev der vejret morgenluft hos de fantastiske 150 Tønder tilskuere der fuldstændig overtog styringen af hallen. 

Der stod 19-18 meget længe, næsten 5 minutter, men TM Tønder havde overtaget. Christian Trans tog det der smuttede forbi et top tændt forsvar, styret af Mads og Jimmi og det var kun et spørgsmål om tid. Med 5 minutter igen faldt udligningen på et straffekast af Stoklund, og Oliver fulgte op med to scoringer inden Stoklund lukkede kampen med sit mål til 19-22. Så fik en Skivespiller lige lov til at score i sidste sekund, og dermed gik der 14:55 minutter mellem Skives to sidste mål.

Claus Lyngsøe viste stort mod, da det så sortest ud. Hele holdet fik gejsten, da de så tingene lykkes og supporternes opblomstring i forbindelse med den ene dommers rygklapperi på Toudahl har sikkert også haft sin betydning. Det hele sluttede godt, men på søndag må det ikke blive lige så spændende, der skal vi sætte dem på plads.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk