TMT er det klart bedste hold

Helvede i syd og Fanden ham selv skal gøre den store forskel i dag, men først og fremmest skal holdet gøre det de er bedst til, nemlig at levere som hold.

Det er i bund og grund meget simpelt. Skive er enormt afhængige af deres tre profiler og kan vi sætte Mads Øris ud af spillet vil hverken Andreas Toudahl eller Mathias Bitsch blive sat i scene. Rent teoretisk lyder det jo meget nemt, men i bund og grund er de tre profiler nødt til at ramme niveau hver gang.

Anderledes er det hos TM Tønder der har den her fantastiske bredde, hvor alle kan gå ind og gøre en forskel. Jo jo, selvfølgelig har vi også nogen der skiller sig ud. Stoklund, Oliver, Enderleit og Martin skal da helst have en god dag, alle fire.

Vi må ikke lade os skræmme af deres forsvarsspil, hvor der bliver gået hårdt til os. Det er deres bedste våben og tillader dommerne det hårde spil, må vi give igen i den anden ende. Efter syv mod seks spillet er kommet på mode, er udvisningsminutterne heller ikke så dyre mere. Det har vi blandt andet set i de to kampe mod Skive.

Derudover gælder det om at vi andre, os uden for banen får skræmt de unge Skivespillere. Helvede er ikke noget rart sted, tror jeg, og da slet ikke når Fanden ham selv dukker op.

Så kære publikum, giv den fuld gas. Håndboldhallen er et fantastisk sted. Her kan man slukke for genertheden og bare give den fuld skrue og være ligeglad med hvad naboen tænker. I dag SKAL vi stå sammen, skulder ved skulder og give drengene den vildeste opbakning de nogensinde har fået - SAMMEN ER VI BARE SÅ TOTALT STÆRKE - KOM NU.

HUSK! Det er klokken 15:00 - Kom i god tid, vi bliver vanvittig mange.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk