Exceptionel hjemmebane

En tætpakket og medlevende kulisse, som den vi oplevede i Tønder, ses ikke særlig tit.

Det mest mærkelige er, at det rent faktisk lykkedes fotografen, Flemming Andersen at tage et billede af publikum mens de sad stille. Det må have været fra den midterste del af 1.halvleg, da 5-3 blev til 7-11. De øvrige 50 minutter var der højlydt opbakning til de røde fra Tønder og klapfaste klapsalver der indikerede at folk var kommet i hallen for at bakke op.

Vi havde her fra Red Supports side sagt at hallen skulle være det vildeste sted på kloden, og jeg tror vi fik ret. Opbakningen var fantastisk hele vejen rundt, også fra Skive lejren, der flot støttede deres hold. Hvis nogen mener der findes et vildere sted, der spilles håndbold, så send gerne billeder, det vil vi gerne se.

Jo jo, vi ved da godt der findes steder, hvor der kastes mønter og andet godt på banen, men i Tønder kan vi godt gøre det vildt uden. En rigtig sønderjyde kaster jo ikke rundt med opsparingen, vi er jo ikke dumme, men til gengæld kan vi på vores måde skabe et fantastisk klimaks, og vis mig lige den Skibonit der ikke syntes der var fedt i Helvede i Syd i går.

Stor stor tak til ALLE håndbold tilhængere i Tønder og omegn. I er bare noget helt særligt - SAMMEN ER VI STÆRKE - Gu er vi så.