Stærk dommerpræstation i heksekedlen

Dommerparret Claus Adelgaard og Henrik Johnsen leverede en flot præstation i det endelige opgør.

Efter det første opgør i Tønder, var tilskuerne mildest talt utilfrededse med især den ene dommers præstation og i returkampen var det Skives tilhængere der ikke var særligt benovede. Igen var det den ene dommer den var galt med. Mellem de to kampe spurgte vi om det virkelig var så svært at dømme i en fyldt Tønderhal 2.

Læs: Er det virkeligt så svært at dømme i Tønder. 

Da Claus Adelgaard og Henrik Johnsen varmede op i Tønderhallen blev der dog også trukket lidt på smilebåndet, da førstnævnte jo var den ene dommer fra den historiske kamp i Helsinge for et år siden.

Lad os sige med det samme, at de to dommere bestod prøven. Der blev ikke råbt meget af dem under kampen, og det siger jo en hel del i Tønder. Også mens vi var bagud, var der hos Red Support en klar fornemmelse at det ikke var dommernes skyld. Selvfølgelig så vi fejl, men de dømte altså under vanvittige forhold og de bestod prøven.

Godt dømt Claus Adelgaard og Henrik Johnsen. I beviste at det godt kan lade sig gøre at holde hovedet koldt i en heksekedel. Lad os håbe at flere topdommere følger trop, så alle kan få fair play, også i Tønder.