Har TM Tønder fundet sin træner?

Er nummer 7 på vej tilbage til Tønder? Noget tyder på det.

Rygterne svirrede i Tønderhallen, da TMT sikrede sig endnu en sæson i 888 Ligaen. Torben Sørensen skulle være træner fra næste sæson. Og han var da også i hallen og det gav jo brænde til bålet.

Bestyrelsen i TMT kunne dog berette at intet var afgjort. Vi skulle lige sikre en sæson mere, inden der blev taget nogen beslutninger, så der var ikke hold i nogle rygter, overhovedet.

Nu skriver 'Der Nordschleswiger dog noget helt andet. Torben Sørensen skulle have været til flere samtaler i Tønder, og Rene Haman Boeriths bekræfter da også over for avisen at der har været nogen til samtale.

- Vi er i gang og har allerede haft nogle til samtale. Vi ønsker en hurtig løsning, men det skal også være den rigtige. Vi har faktisk fået mange uopfordrede ansøgninger af såvel Spanske, Islandske, som Danske trænere.

Martin Kærgaard og Kristian Stoklund skal også have taget beslutningen om, hvorvidt de vil forlænge deres kontrakter med TM Tønder. Martin siger således til avisen at han gerne vil have en rolle på holdet, og det vil han hellere høre fra træneren end fra bestyrelsen.

- Jeg venter egenlig bare på TM Tønder. Jeg er åben for alt, også et eventyr i udlandet, siger Martin Kærgaard til avisen.

Rene Boeriths forventer en afklaring af trænersituationen midt i maj, og her forventer han også en afklaring omkring Martin Kærgaard og Kristian Stoklund.