Sidste opgave for denne gang

Det har været en benhård sæson for de gæve TMT kæmpere. Nu venter noget ferie.

Vore spillere må efterhånden være slidte. Ikke en eneste kamp, i denne sæson, har man kunnet køre på cruise control. Igen og igen har holdet skulle forsøge at rage point til sig, da Randers konstant åndede holdet i nakken.

Seks kampe i december, og så lige et fuldtidsjob eller studier ved siden af. Det har været betingelserne for spillerne fra TMT, og det har virkeligt kostet resourcer hos spillerne, hvilket også var tydeligt i de første halvanden kamp mod Skive. Nu kan spillerne se frem til det sidste, det endelige opgør.

Mors/Thy kan man kun være imponeret over. Deres betingelser adskiller sig ikke væsentlig meget fra vores. Alligevel har de efterhånden ligget i ligaen i mange år, og i denne sæson, hvor mange så dem som nedrykningsaspiranter, har de præsteret bedre end nogen sinde før.

Forklaringen er mest af alt Jan Paulsen. Den gæve sønderjyde passer perfekt ind i Mors/Thy med deres kultur og ikke mindst fankultur, som også minder meget om vores, her i Tønder. TMT Red Support og Bette Balkan hepper også på hinanden, bare ikke lige i aften.

Vi håber naturligvis på massiv opbakning i aften klokken 19:00. Lad os nu vise de medrejsende fra Bette Balkan, at Helvede i Syd på alle måder ligger tættere på det rigtige Balkan, end Bette Balkan gør. Lad os fylde hallen til bristepunktet en gang til.