TMT banker Mors/Thy ud af pokalen

Taktisk ændring fra Claus Lyngsøe vendte fuldstænigt kampen.

Mors/Thy kom blændende fra start og førte 2-6. Ikke fordi vi ikke kunne tilspille os de store chancer, men vi brændte bare for mange 100% chancer. Jimmi Elmgaard var i starten af kampen den største skurk med tre afbrændere, men man skal forstå at han havde en bevæget dag, og andet har fyldt i hovedet.

Det blev 6-10 og Claus Lyngsøe valgte at gå op og dække 5-1, mens Jan Paulsen spillede 7 mod 6. Det havde TM Tønder tydeligvis trænet og hurtigt scorede TMT 6 mål og bragte sig foran 12-6. Vi scorede flere gange i tomt mål og Mors/Thy's 7-6 spil fungerede ikke. Jan Paulsen forsøgte sig såmænd også med 8 mod 6, men det gik nu heller ikke, da det kostede en udvisning.

Efter pauseføring på 13-12 kom TMT ind til anden halvleg og pillede fuldstændigt pynten af Mors/Thy. 5-1 forsvaret fik modstanderne til at lave et hav af tekniske fejl og med 12 minutter igen stod der 24-14. Mors/Thy gik op i 3-2-1 og det stressede vores angreb og det blev 24-19. Thomas Oesen kom ind og tog den sidste luft af Mors/Thy med en scoring til 25-19 og det hele endte med en sikker sejr på 29-23.

Jimmi Elmgaard spillede sig gevaldigt op, og heldigvis for det, da vi måtte spille uden Martin Kærgaard og Morten Jørgensen. Enderleit var kun med i begyndelsen, og så stod Dennis Klinge en stor kamp i målet, og blev kåret til kampens spiller.

En fornem indsats af TMT der nu har vundet tre vigtige kamp i træk. En velspillende Mathias Jørgensen scorede igen 8 mål, mens Kristian Stoklund der netop har forlænget med TMT scorede 7 gange.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk