Stoklund: En mærkelig kamp

Kristian Stoklund folængede med TMT og spillede igen igen en stor kamp i TMT trøjen.

Der skal flere end to hænder til at tælle de store kampe Kristian Stoklund har spillet for TM Tønder i denne sæson. Derfor var glæden også stor da Alex Pedersen kunne fortælle at Stoklund også spiller for TMT i næste sæson. Jublen brød simpelthen løs hos de fremmødte Red Supportere, der efterfølgende råbte Stoklund, Stoklund, Stoklund.

Det forlyder at Nordsjælland havde budt på ham, ligesom et hold fra den tyske 2.bundesliga. Nøgternt set en fornuftig disposition af Kristian. TMT bliver også i næste sæson et udstillingsvindue for den målfarlige playmaker, og mon ikke der er gode muligheder for en kontrakt med et 1.bundesligahold om et års tid. Det ville være fantastisk.

Kontraktforlængelsen blev så fejret med endnu en god kamp af Stoklund, der scorede 7 mål. To af disse på straffekast, og så betød det ikke det store at et enkelt blev brændt. Hans enorme vilje og hans vindergen slog igen tydeligt igennem. Selv fortæller Stoklund til Der Nordschleswiger:

- Det var egentlig en mærkelig kamp. I det første kvarter spillede vi rigtig dårligt, men igen havde Claus et vigtigt skaktræk i ærmet, og ændrede forsvarsformation til 5-1. I starten af anden halvleg red vi på en bølge og skød Mors7Thy ud af hallen. Herefter indså begge hold at det kun var et spørgsmål om sejrens størelse.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk