Målmandskabalen er gået op

TM Tønder har målmandsduoen klar for næste sæson.

Før pokalkampen mod Mors/Thy, blev det i erhvervsklubben offenliggjort at TM Tønder har hentet en ny keeper i GOG. Mathias Høyer Mosel er tredie målmand i GOG, men at han er nummer tre, skal man ikke ligge så meget i, når mans ser hvem der er nummer et og to.

- Mathias minder lidt om GOG legenden Peter Henriksen. Han er ikke lige så stor og lever på en ekstrem eksplosivitet og hurtighed. Dermed er han en perfekt makker til Christian Trans, der er mere rolig i sit spil, udtaler Rene Haman Boeriths.

Dermed er der lagt op til at Dennis Klinge, der i øvrigt har gjort det fantastisk, igen skal udfylde rollen som målmandstræner, men man ved jo aldrig med Klinge. Skulle holdet få målmandsproblemer skal han nok stå til rådighed igen, og som en god rødvin bliver han bedre med alderen, hvilket han jo flot beviste i sin seneste kamp.

Endeligt er der jo også unge Henk Muus Meyer, der er et kæmpe talent, men bøvler meget med skader.

- Henk har selvfølgelig stadig chancen. Vigtigst for Henk er dog at blive skadesfri, så har han, med sin fysik, alle chancer for at blive en ligamålmand, slutter Boeriths.

Men først og fremmest skal der lyde et stort VELKOMMEN til Mathias Høyer Mosel.