Bekræftet: Torben Sørensen til TMT

Som TMT Red Support for nogen tid siden skrev, blev det Torben Sørensen.

Trænerkabalen er gået op. Allerede da det stod fast at Claus Lyngsøe ikke ville mere, sagde undertegnede skribent og webmaster for Red Support: - Så hent Torben Sørensen. Han er skide dygtig og passer perfekt ind i konceptet.

Det er så lige præcis det der nu er sket og det glæder mit gamle håndboldhjerte. Torben Sørensen er rigtig dygtig til at finde den spillestil der passer til de spillere han har at arbejde med, og det bliver ikke nødvendigvis til så store forsvarsmæssige ændringer som nogen tror. Desuden har Torben modet til at fortage ændringer undervejs og bruger meget energi under kampene.

Selv siger Torben: - Jeg har altid synes godt om Tønder og følt mig velkommen i hallen, hvor jeg altid er blevet behandlet godt af folkene i og omkring klubben. Siden jeg spillede i TM Tønder har jeg fulgt holdet tæt, og set den succesrige udvikling klubben har været igennem. Der er altid en fantastisk stemning i Tønder Hal 2, og fanklubben TMT Red Support leverer en suveræn opbakning både på ude- og hjemmebane. Jeg har altid haft en drøm om at komme tilbage til TM Tønder, og projektet tiltaler mig meget. Jeg glæder mig rigtig meget til udfordringen, og jeg er bevidst om at det er nogle ”store sko at fylde ud” efter Claus. Der er lagt et godt grundlag, og jeg skal ikke ændre spillestilen radikalt, men stille og roligt sætte mit præg på holdet. I forbindelse med ansættelsen i TM Tønder er jeg også rigtig glad for, at Otterup HK har vist forståelse i denne situation, og gerne vil det bedste for mig – det er jeg klubben taknemmelig for.

I tilgift får vi sår i Mark Bendixen et dedikeret håndboldmenneske, der har prøvet forskellige ting, senest i Skjern, og til dagligt arbejder på Sine i Løgumkloster: - Det bliver en helt vild spændende udfordring med de nye opgaver i TM Tønder. Klubben råder over mange spændende spillere som er på vej frem og har et stort udviklingspotentiale. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af fællesskabet i Tønder, hvor jeg også ser frem til at spille på hjemmebanen i Tønder Hal 2. Vi skal forsøge at konsolidere os i ligaen i den svære sæson 2. Det bliver en meget spændende opgave! Slutteligt er jeg taknemmelig for Skjerns velvilje over for mig i denne situation, så jeg kunne blive løst af mine opgaver hos Skjern i den kommende sæson, udtaler Mark Bendixen.

Velkommen i klubben, begge to. Hos TMT Red Support ser vi frem til samarbejdet med jer begge.